• Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
  • Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
  • Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
  • Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
  • Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
  • Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
  • Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
  • Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
Hillingdon Hospital Enhancing the Environment Project
Way finding and Art Installation Project
Client: 
Hillingdon Hospital NHS Foundation Trust
Contractor: 
Carbon Copy
Construction Cost: 
£10K
Completion: 
April 2015

Working in consultation with staff and service users, a series of panels were designed to be displayed in the corridors and waiting areas using colour, light and form.

Set to a fast track programme of 6 weeks, the project aims were to enhance the clinical environment and assist with Wayfinding to the recently opened new Acute Medical Unit and Endoscopy department.